بزرگترين پايگاه سرگرمي تفريحي ايرانيان

نت یار
ورود شما به بزرگترين پايگاه سرگرمي تفريحي ايرانيان را خير مقدم عرض مي نماييم.
به دليل بروز بودن سايت لطفا از ساير صفحات وب هم ديدن نماييد.
31099216435342796592.png

تبليغات هزينه نيست بلکه زمينه سازي براي معرفي وب خود به ديگران و درآمد زايي براي شماست .
محرم آمد ... محرم آمد ... محرم آمد ... محرم آمد ... محرم آمد ...

جستجو
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور

» رمز عبور را فراموش کردم ؟
عضويت سريع
نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
درباره وب

به وبلاگ نت یارخوش آمدید امیدوارم از مطالب خوشتان بیاید لطفا برای استفاده از مطالب در وبلاگ عضو شوید وما را با net yar.lxb.ir لینک کنید لطفا خواهش میکنم نظر نیز دهید تا از خوب بودن مطالب وبلاگ باخبر شویم . اگر در آرشیو وبلاگ مطلب کم بود ما در طی زمان آن را هم تکمیل می کنیم . باتشکر مدیر وب نت یارحسین عباس زاده.
نويسندگان
<-AuthorName->
پشتيباني آنلاين
آمار
آمار مطالب
کل مطالب : 460
کل نظرات : 21
آمار کاربران
افراد آنلاين : 1
تعداد اعضا : 6

آمار بازديد
بازديد امروز : 11
بازديد ديروز : 18
ورودي امروز گوگل : 1
ورودي گوگل ديروز : 2
آي پي امروز : 4
آي پي ديروز : 6
بازديد هفته : 11
بازديد ماه : 1454
بازديد سال : 8385
بازديد کلي : 155114

اطلاعات شما
آي پي : 3.144.187.103
مرورگر :
سيستم عامل :
امروز :
موضوعات وب
مطالب درسی
کتابهای درسی
مطالب مرتبط با درس
ششم
دوره ی اول متوسطه {هشتم}
دوره ی اول متوسطه {هفتم}
مقالعه
درسی
مذهبی
کتابخانه
قرآنی
داست ...کودکانه
شعر مخصوص کودکان
شعر
داستان های ایرانی
شعر ومطلب عاشقانه
آشپزی وتغذیه
علمی
دانش وفناوری
کامپیوتر
اینترنت
تکنولوژی روز
مذهبی
پیامبران وچهارده معصوم
احکام
معجزه ها
محرم
دینی ومذهبی
سرگرمی
متفرقه
دانستنی ها
جن وارواح
خطا هایدید
طنز
هنری
گالری عکس
عکس بازیگران
عکس خواننده ها
عکس خنده دار
پس زمینه موبایل
پس زمینه رایانه
طبیعت
عاشقانه
گوناگون
تصاویر سریال های ترکیه
گردشگری
جاهای دیدنی
موزه ها
اماکن قدیمی
ورزشی
قوانین فوتبال
زندگینامه بازیکنان
اس ام اس وپیامک
اس ام اس های عاشقانه
اس ام اس های خنده دار
اس ام اس های مناسبتی
دانلود آهنگ
دانلود آهنگ شاد عروسی
ٰآهنگ های ارمین 2afm
ترکی
آذری
دانلود آهنگ های طنز
فارسی
نوحه
کلیپ ها
صمد وممد
کلیپ خنده دار
تلاوت قرآن کریم
ترتیل
صوت
مناجات
فیلم
فیلم های خارجی
فیلم های ایرانی
فیلم وسریال ترکیه
فیلم های ترسناک
ایران
بسیج
دفاع مقدس .جبهه
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
رتبه وب
...شهداء
پويا نمايي
روزنامه

اسلايدر

کد اخبار

sq-etrat.net

sq-etrat.net


وبلاگ-کد لوگو و بنر



دروپال نسخه 7.20 چندی پیش ارائه شد. اما حالا یک آپدیت جدید از راه رسیده که مشکلات نسخه 7.20 را حل می کند. نسخه 7.21 برخی باگ ها و مشکلات با ماژول ها را حل نموده و تیم دروپال گفته در صورتی که با نسخه 7.20 به مشکل برخورده اید حتما به نسخه 7.21 ارتقا دهید.

 

دروپال

 

 

سیستم مدیریت محتوا یا (CMS) Content Management System چیست؟

سیستم مدیریت محتوا(CMS) ، نرم افزاری است که به شما کمک می کند تا مطالب خود را خلق کنید، آنها را سازمان دهی و یا ویرایش کنید، برخی از آنها را حذف یا غیر فعال کنید. همچنین این مطالب می توانند شامل تصاویر، متون، اسکریپت ها و یا هر چیز دیگری از این نوع باشند .

 

اگر شما قصد ایجاد وب سایتی را دارید که در آن حجم بسیار زیادی از اطلاعات بصورت روزانه ایجاد و ویرایش می شود (مانند یک خبرگزاری)، به طور حتم شما به یک سیستم مدیریت محتوا برای سایت خود نیازمندید .

با ذکر یک مثال مفهوم سیستم مدیریت محتوا را برایتان روشن تر می کنم. فرض کنید که شما اکنون 200 کتاب در تخصص های مختلف دارید. حال به دنبال موضوع خاصی در بین این کتاب ها هستید. در مرحله ی اول شما نیاز دارید تا این کتب را در طبقه های کتابخانه ای دسته بندی کرده و طبقات را عنوان بندی کنید. هر کتاب بسته به نوع و محتوایش در طبقه ی مخصوص به خود قرار می گیرد. همچنین هر طبقه می تواند به چند بخش تقسیم شود و بدین شکل جستجوی کتاب ها آسان تر گردد.

دروپال (Drupal) یک فریم ورک مدیریت محتواست و تلاش دروپال بیشتر بر این موضوع متمرکز می باشد که خود را به عنوان یک فریم ورک مدیریت محتوا معرفی کند تا صرفا یک نرم افزار مدیریت محتوا

شما می توانید در کامپیوترتان نام و مشخصات هر کتاب و محل قرار گیری آن را وارد کنید و همانند یک کتابخانه ی مجهز، در کمتر از چند دقیقه کتاب مورد نظر خود را در میان آن حجم از کتاب ها پیدا کنید. اما بدون چنین امکاناتی، آیا می توانید به راحتی در میان آن همه کتاب به اطلاعات خود دست پیدا کنید؟

عملکرد سیستم مدیریت محتوا نیز همین طور است. شما مطالب خود را در آن ایجاد می کنید، آنها را در بخش ها و زیر شاخه های مختلف قرار می دهید و برای ویرایش، حذف، جستجو و سایر عملیات ممکن بر روی آنها، از امکانات گوناگون نرم افزار مدیریت محتوا کمک می گیرید .

سیستم های مدیریت محتوای زیادی مانند وردپرس، جوملا، دات نت نیوک، تایپو3 و … وجود دارند که برای استفاده برخی از آنها نیاز به پروانه بهره برداری دارید. برای مقایسه سیستم های مدیریت محتوا می توانید کلید واژه هایی مانند: Drupal vs. WordPress یا Drupal vs. joomla و … را در گوگل جستجو کنید.

دروپال (Drupal) یک فریم ورک مدیریت محتواست و تلاش دروپال بیشتر  بر این موضوع متمرکز می باشد که خود را به عنوان یک فریم ورک مدیریت محتوا معرفی کند تا  صرفا یک نرم افزار مدیریت محتوا. بر همین اساس محتوا در دروپال مفهمی بسیار گسترده دارد. و در این سیستم از به کار گیری مصداق های جزئی از محتوا مانند مقاله یا غیره به عنوان مبنای اصلی محتوا اجتناب شده است و تلاش بر این می باشد که  کاربران هم همین رویکرد جامع را با محتوا داشته باشند. با توجه به در نظر گرفتن دروپال به عنوان یک چهار چوب مدیریت محتوا، این چهار چوب  قابلیت ارائه ی خروجی هایی را دارد که خود به عنوان سیستم مدیریت محتوا در  نظر گرفته خواهند شد که هر کدام استفاده های موضعی و موردی خود را در  زمینه های خاص تعریف شده خواهند داشت.

اگر شما قصد ایجاد وب سایتی را دارید که در آن حجم بسیار زیادی از اطلاعات بصورت روزانه ایجاد و ویرایش می شود (مانند یک خبرگزاری)، به طور حتم شما به یک سیستم مدیریت محتوا برای سایت خود نیازمندید

دروپال (Drupal) در بالاترین سطح مفاهیم خود مفهومی تحت عنوان موجودیت (Entity) را مطرح می کند. از   مهمترین مصداق های موجودیت در دروپال می توان از (کاربر) و (محتوا) نام برد. تلاش دورپال بر ایجاد یک ارتباط  منطقی و موثر بین این دو موجودیت در کل فرایند های سیستم خواهد بود. این که (کاربر) از  دید دروپال چیست؟ باید گفت که برداشت از موجودیت (کاربر) همان برداشت معمول در سیستم ها دیگر است. کاربران در دروپال افرادی هستند که با این سیستم ارتباط دارند مانند مدیر یا ثبت نام شدگان یا بازدید کنندگان معمولی و غیره … .

از دیگر مفاهیم وابسته در این راستا می توان به نقش کاربر و سطح دسترسی کاربر اشاره کرد. هر کاربر در دروپال دارای نقش خاصی می باشد. قبل از تعریف کاربر جدید در دروپال شما باید نقش های مورد نظر خود در سیستم را  تعریف کنید نقش هایی که در  قالب آنها، افراد در سیستم شما فعالیت خواهند کرد و حضور خواهند داشت.

بعد از  مشخص شدن نقش های مورد نیاز باید مجوز های مربوطه به نقش را تعریف کنیم. مجوزهای یک نقش شامل باید ها و نباید های عملکردی آن نقش می باشد. بعد از مشخص شدن این دو موضوع (نقش ها) و (مجوزهای هر نقش) ما می توانیم اقدام به تعریف کاربران جدید کنیم. به هر کاربر می توان نقش یا نقش هایی رو اختصاص داد که بر اساس باید ها و نباید های تعیین شده در  آن نقش مربوطه می تواند در  سیستم شما فعالیت کند .

همان طور که گفتیم موضوع اصلی دروپال مدیریت چرخه فرآیندهای مربوط به محتواست. منظور از  چرخه فرآیندهای محتوا در دروپال، درحقیقت چرخه حیات یک محتوا می باشد که شامل مراحل مختلفی مانند تعریف، ایجاد، رهگیری، ارائه، نمایش، بایگانی و غیره است. دروپال در هر یک از این مراحل ابزارها و روال های مناسب  و کارآمدری را معرفی می کند.



تعداد بازديد : 594 ا تاريخ: دو شنبه ساعت: 1 AM ا نويسنده: ا نظرات() ا
مي پسندم نمي پسندم
موضوع: دانش وفناوری,کامپیوتر,اینترنت,,
برچسب ها : ,

مطالب مرتبط


بخش نظرات اين مطلب


براي ديدن نظرات بيشتر روي شماره صفحات در زير کليک کنيد

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








تبادل لينک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان بزرگترین پایگاه سرگرمی تفریحی و آموزشی ایرانیان و آدرس netyar.loxblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






خبرنامه
براي اطلاع از آپديت شدن سايت در خبرنامه سايت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



آخرين نظرات کاربران
رابوکالا - - 1397/12/25
رابوکالا - - 1397/12/25
بهار - وبلاگت فوق العادست حسین عباس زاده واقعا لذت بردم ، ولی حیف بازدیدت کمه ، چرا با سایت های بزرگ تبادل لینک نمی کنی تا بازدیدت بالا بره ؟ یه سری به این سایت که واست گذاشتم بزن و باهاش تبادل لینک کن . بازدیدت رو از این رو به اون رو می کنه .... فقط یه بار امتحان کن - 1393/9/25
بهار - وبلاگت فوق العادست حسین عباس زاده واقعا لذت بردم ، ولی حیف بازدیدت کمه ، چرا با سایت های بزرگ تبادل لینک نمی کنی تا بازدیدت بالا بره ؟ یه سری به این سایت که واست گذاشتم بزن و باهاش تبادل لینک کن . بازدیدت رو از این رو به اون رو می کنه .... فقط یه بار امتحان کن - 1393/9/23
مهرنوش - حسین عباس زاده اسم شماست؟

خخخخخخخ

حسین عباس زاده پیشنهاد می کنم واسه افزایش بازدیدت با هم تبادل لینک کنیم. منتظرتم !!! - 1393/9/20
مهرنوش - حسین عباس زاده اسم شماست؟

خخخخخخخ

حسین عباس زاده پیشتهاد می کنم واسه افزایش بازدیدت با هم تبادل لینک کنیم. منتظرتم !!! - 1393/9/17
مهرنوش - حسین عباس زاده وبلاگ خیلی خوبی داری .
منم یه وبلاگ دارم که لیست همه دوستام داخلشه ، بهشون پیشنهاد دادم وبلاگ حسین عباس زاده را ببینند ، تو هم وبلاگت رو توی این لیست لینک کن ، کار خیلی راحتیه ، اینجوری بازدید وبلاگت خیلی زیاد میشه...

http://www.mehrnooosh.loxblog.com - 1393/9/16
وحید فرد - وبلاگت عالیه تبریک میگم دادش
دست خوش
http://vahidf7.loxblog.com/ - 1393/9/13/nety
مهرنوش - حسین عباس زاده وبلاگ خیلی خوبی داری .
منم یه وبلاگ دارم که لیست همه دوستام داخلشه ، بهشون پیشنهاد دادم وبلاگ حسین عباس زاده را ببینند ، تو هم وبلاگت رو توی این لیست لینک کن ، کار خیلی راحتیه ، اینجوری بازدید وبلاگت خیلی زیاد میشه...

http://www.mehrnooosh.loxblog.com - 1393/9/13
مهرنوش - حسین عباس زاده وبلاگ خیلی خوبی داری .
منم یه وبلاگ دارم که لیست همه دوستام داخلشه ، بهشون پیشنهاد دادم وبلاگ حسین عباس زاده را ببینند ، تو هم وبلاگت رو توی این لیست لینک کن ، کار خیلی راحتیه ، اینجوری بازدید وبلاگت خیلی زیاد میشه...

http://www.mehrnooosh.loxblog.com - 1393/9/12
امکانات ويژه
امکانات وب

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 18
بازدید هفته : 11
بازدید ماه : 1454
بازدید کل : 155114
تعداد مطالب : 460
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1



Untitled Document

وبسایت مخصوص هشتمی ها


درباره شهيد امير اسدي
درباره شهيد امير اسدي